Over 20 jaar zul je meer inzitten over de dingen die je niet gedaan hebt, dan over de dingen die je wel gedaan hebt.
Laat je weerstanden dus varen.
Zeil weg uit die veilige haven.
Vang de wind in je zeilen.
Verken. Droom. Ontdek.

woensdag 17 augustus 2011

Dromen...


Het originele welkomstbord van Jeroens collega's

Het spandoek bij Jeroen thuis
Elf maanden... 330 dagen... 14 landen... 45.000km... 5 lekke en 4 nieuwe banden... ontelbare interessante Afrikanen...nieuwe vrienden... maar vooral onvergetelijke ervaringen en herinneringen later...landden we op de luchthaven in Zaventem. Met een krop in onze keel en de bibber in onze benen wandelden we (een half uur vroeger dan voorzien :-)) door de deuren van de aankomsthal, en opnieuw werden we verrast. We hadden nooit kunnen dromen of verwachten dat er ons daar zovele mensen zouden staan opwachten: ouders, grootouders, zussen, petekind Joppe met zijn mama en meter, vrienden die op een doordeweekse woensdagnamiddag vergadering of werk in de steek lieten en collega's die het drukke viaduct van Vilvoorde trotseerden... Dat deed zo ongelofelijk veel deugd!! In de Krepelstraat hing een welkomstspandoek ons op te wachten en de rest van het feest werd verdergezet bij Els thuis.

Jeroen en petekind Joppe: een aangename kennismaking :-)

En dan kan voor ons de aanpassing aan het Belgische leven beginnen... Het moet eerlijk worden gezegd: het valt ons moeilijker dan verwacht. We zijn alle routine kwijt, we lopen wat verloren en zitten met onze gedachten nog bij het afgelopen avontuur. Gelukkig laten vrienden en familie ons opnieuw terug thuis voelen.

Deze droom is verwezenlijkt... maar reizen doet alleen maar meer dromen :-) Dromen van een ander leven, van andere avonturen, van nieuwe ervaringen en het realiseren ervan.
Jullie horen er wel van :-)
 

Geen opmerkingen: