Over 20 jaar zul je meer inzitten over de dingen die je niet gedaan hebt, dan over de dingen die je wel gedaan hebt.
Laat je weerstanden dus varen.
Zeil weg uit die veilige haven.
Vang de wind in je zeilen.
Verken. Droom. Ontdek.

dinsdag 5 juli 2011

Cape Town, here we are!

EINDELIJK...kwam ons einddoel, Kaapstad, dichterbij. Op 3 juli staken we de grens over naar het laatste land op onze Afrika-reis. Via Springbok, Cederberg en Citrusdal reden we naar het zuidelijkste punt van Afrika. We vierden onze aankomst op gepaste wijze met een lekker etentje en kraakten een fles sparkling wine, samen met een Belg die we hier ontmoetten en die van BelgiĆ« naar Kaapstad is gefietst. We genoten van een beetje "luxe" door een kamer te boeken in een backpackers hotel in het centrum van Kaapstad, verwenden onszelf met  niets-doen en niet-rijden en we werkten onze blog bij.

En dan kon het aftellen beginnen :-) Op zaterdag 9 juli landen Jonas en Kristin en krijgen we eindelijk het langverwachte bezoek van "thuis". Samen met hen zullen we een klein stuk van dit immense prachtige land verkennen. En daarna begint voor ons de laatste eindspurt... naar onze thuiskomst in Belgiƫ.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Zuid africa ziet er een prachtig land uit, geniet samen met onze Jonas en Kristin van jullie laatste weken daar en we kijken ernaar uit om jullie terug in levende lijve in Winnik te zien. Groeten Danny en Martine

Joppe zei

Jipie, wij zijn samen met onze Joppe al volop aan het aftellen tot dat peter Jeroen en tante Els thuis komen! Onze Joppe is ondertussen een kleine deugeniet van bijna 9 maand en heeft een ongelooflijk groot knuffelgehalte :-)! Hij kijkt er dan ook naar uit om zijn peter eindelijk echt een knuffel te kunnen geven!!! Geniet nog met volle teugen van jullie laatste maand in het wilde dieren land en tot gauw :-)!

Liefs
Sarah, Gert en Joppe x

Anoniem zei

Hey,

Wij (je nonkel Patrick en Marleen)hebben bewondering voor jullie lef en moed om aan zo'n reis te beginnen, maar zoals we kunnen lezen en zien is het allemaal al goed meegevallen. Jullie hebben prachtige foto's en de lektuur is aangenaam om te lezen. Doe zo verder en geniet er nog volop van. Nog even doorbijten en jullie staan met beide voetjes terug op Belgische bodem, waar familie en vrienden staan te trappelen om jullie te omhelzen.
Hou jullie goed en tot ziens,
nonkel Patrick en Marleen.

Anoniem zei

Aan alle mooie liedjes komt een eind. We zien erna uit om u terug te zien in Ninove. En verwachten dat u nog veel verteld over jullie prachtige reis, terwijl we wacht lopen in de brandweerkazerne. Groetjes Patrick & Nancy

Vincent zei

Hey Els, Jeroen ..

Het is bijna het einde ... Hoe blij ik wel ben dat jullie terug komen (om dan jullie verhalen te horen), hoe erg ik het dan wel voor jullie vind.

Geniet ervan ... en doe Kristin en Jonas de groeten ... Tzal daar stuiven: 3 Langendries(en) in Zuid-Afrika ;-)

Greetz
Vincent, Nathalie en Emma en ... ;-)